söndag 12 juni 2011

Kom!

Inled sommaren med en härlig film- och bokträff!

Välkommen på förhandsvisning av höstens stora svenska ungdomsfilm, Jag saknar dig! Filmen, som är baserad på Peter Pohls succébok Jag saknar dig, jag saknar dig, har ordinarie premiär 19 augusti över hela landet men nu har du chans att se den redan 14 juni!


Innan filmen möter du författarna till två av sommarens mest gripande ungdomsromaner; Peter Barlach, författare till Fifteen Love och Lina Forss, som skrivit Kär i kärleken.
Tillsammans med Johanna Lindbäck från http://www.bokhora.se pratar författarna om böcker, kärlek och om sorgen över att förlora någon som står en nära.
Även regissören Anders Grönros (Agnes Cecilia, Glasblåsarens barn) är på plats och presenterar sin film.

Allt du behöver göra är att osa till osa@bonnierforlagen.se senast den 13 juni.
Skriv i mejlet vad det gäller. Först till kvarn.

Alla inbjudna får dessutom varsitt ex av böckerna!

Tid och datum: kl 15.00, tisdagen den 14 juni
Plats: biograf Grand, Sveavägen 45, t-bana Rådmansgatan

Varmt välkommen!

4 kommentarer:

 1. Ok, det här är den tredje bloggen I RAD som jag besöker idag som handlar om Peter Pohl! Ja, jag ska läsa den, jag ska jag ska jag ska ... (MEN jag ska läsa din först! Så de så. Hmpf.) :)

  SvaraRadera
 2. Den ligger här bredvid mig, kom med posten idag, speed reading till imorgon för natten är så ljus och jag ska ju ändå vara uppe med min gräsallergi. Du är gullig Malin, klart du ska läsa min först. Verkligen längtar efter vad just du ska tycka! Och inga fina omskrivningar bara för att vi är kompisar, visst, lova! Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. Jag var där! Och jag ser fram emot att läsa din bok. Och jag är rädd för att jag kommer att gilla den och bli tvungen att läsa resten av serien. Sååå jobbigt :)

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det! Smärtsamt när man egentligen har stängt inboxen;-)
  Men jag är glad för att du kom! Tack för din fina bloggy, har lagt till dig i min lista nu. Suveränt med en bokblogg just för och om unga vuxna.

  SvaraRadera