Mina böcker

Kär i kärleken

Lina Forss vet hur det är att vara kär - i London!

Flytten till London blir början på en rad förälskelser. Men är Timmy verkligen kär i Måns, Willie, Paul eller John, eller hon helt enkelt är kär i kärleken?

Utkommer i maj 2011!

Läs mer >>


Drama Queens

Det handlar om kärlek. Hur svårt kan det vara? Varför kan man inte bara älska den man har kär? Vad händer om man inte träffar den rätta och sökandet övergå till ren desperation. Ingen vill vara udda och den som sticker ut men fråga är bara hur långt man är beredd att gå för att passa in och för att ge och få kärlek.

Läs mer >>


Agnes hjärta Edward

En dag kommer konstnären Edward i Agnes värld. Visst ser maken Ragnar vad som håller på att hända men han och Anges har aldrig levt som andra och vad kan han göra? Och vad i hela fridens namn kan Agnes göra? Lever hon inte nu tar livet kanske slut och då blir bara en gravsten med versmått om plikt och taktkänsla kvar av henne.


Läs mer >>


Hallonbäcken

När Hallonbäcken börjar har två personer i Timotejs familj dött, efter ett halvår ytterligare en och så innan året är till ända även en fjärde. Timotej af Lilja står och svajar, känner hur minnena av dem som gav henne liv sveper förbi med vinden och lämnar henne ensam. Timotej gillar att måla sin värld i ord och hon beskriver bilder av vargar som stryker runt lägerelden, i hennes huvud formulerar sig tankar om huruvida allt kan vara hennes eget fel. Utan bakgrund, utan framtid är livet som FF non stop och hur kul är det?

Läs mer >>


Vildängel

Hon heter Anna Maria, men kallas för Timotej efter ängen hon blev till på. Timotej växer upp i en stormig överklassfamilj i 70-talets Stockholm, men när pappa Caesar och mamma Jenny går skilda vägar tvingas Timotej och hennes bror Fredrik pendla mellan två vitt skilda världar: från grå radhusvardag till glamoröst jetsetliv.

Efter några år möter Timotejs mamma en ny man och flyttlasset går till London, med allt vad det innebär av privatskolor, vilda fester och sexuella äventyr. Men runt hörnet lurar sorgen och trots alla pengar och privilegier står familjen maktlös när mamma Jenny drabbas av den fruktansvärda sjukdomen …