torsdag 7 juli 2011

Lina=Golddigger
Dags att vara ärlig. Jag kan köpas. För smycken, pengar, nöjen, men allra mest för skratt och vänskap. Äkta vänskap.

Så barnen bara fnyser när Kongomannen återvänder från sin djupaste djungel efter två månader och langar upp guld på bordet.

Lika lätt låter jag mig bjudas på beachparty på Åland med bloggeliten, 3 dagar med övernattning och beachvolleybollturnering och flipfloptvång och ja just det, PAF som partyarrangör.

Fast ungarna fnös igen, sa att jag kommer vara dubbelt så gammal som alla andra. Inte mitt fel, urvalet är redan gjort. Jag vet hur man har dubbelt så kul:-)

Lite svårare är det när min kompis Cissi som jobbar på Siggesta gård här på Värmdö kommer med en hel påse delikatesser från deras gårdsaffär. Massor av fina saker som nu ståtar på mitt bord som ett stilleben.

För att jag är så snäll, glad, rolig och tillmötesgående och så förtjänt av massor av presenter trots att jag inte ens fyller halvår eller för att jag ska sprida deras budskap?

Skruttsamma, jag blev jätteglad!

2 kommentarer:

 1. Försvann det jag skrev ?? Jo, jag lånade Vildängel på bibblan i Gurra, så bra o jag kände igen mig...jag vet. Bor o är uppvuxen här på Värmdö, har oxå virrat runt i livet, du är så klok,kul o allt. Om du vill höra av dig: illl22@yahoo.se
  Kram
  Inga-Lill

  SvaraRadera
 2. Hej Inga-Lill, glad jag blir av dig! Blir jättenyfiken på dig, mejlar såklart.

  Kram tillbaka!

  SvaraRadera