söndag 22 januari 2012

Veckan i bilder

Brorsan JerkaPerka och jag var på Mission Impossible-premiären. När vi kom in i salongen tittade folk nyfiket på oss. Hahahaha, insåg snart att vi kom att göra likadant för på duken visades LIVE hur vi och alla andra hade kråmat oss på röda mattan framför fotograferna.


I julklappsjacka på Simon och ekarna med mig själv


Trädet i Lidingö centrum där jag stod och pratade med min Maria


Syskonkärlek på Bistraud


Tweentårta


Klanmöte på Koh Phangan


Ordningen är återställd.


Måttstock/mätsticka


Mini vet att Pia har fått tumörer och har börjat lägga sig just där. På SachaJuan, Sickla.


LillaH

2 kommentarer:

 1. Finaste Lina Ballerina!

  KOM till Skåne! Jag behöver prata med dig! Länge och över ett glas vin eller två, eller kanske en hel flaska faktiskt. Jag har så mycket jag vill "catcha upp" med dig - vet inte var jag ska börja om jag ska skriva...

  Men jag vet att du är busy. Att du har viktigare saker för dig med bokskrivande och biopremiärer. ;)Så länge stryker jag kärleksfullt över de böcker som bär ditt namn och hoppas att du också tänker på mig ibland.

  Var rädd om dig!

  Stor stor kram!
  Ingela

  SvaraRadera
 2. Skåne, dit har jag varit på väg så länge nu Ingela! Har ju massor att göra där. Du och Holy Mary i Lund och Syster Asgaris på klostret i Tummelilla. Låter som om jag ska på ännu en pilgrimsresa, tur att du sa det där med vin. Jaaa, det vill jag göra. Höra allt om er och dig och skrivet och livet. Kan vi mejla under tiden? Inte det att jag har så mycket med premiärer, mest med mina superaktiva idrottsbarn. Och böckerna. Ja Ingela, jag skriver för många och jobbar för mycket:-)

  Sååååå väldigt fint sagt om mina böcker. Tusen tusen tack. Pussa de små tjejerna och den store mannen och var rädda om varandra. Kram till dig!

  SvaraRadera