onsdag 25 januari 2012

Sexhjälp sökes, vänligen läs detta!


Stryk allt knulla.

Börjar fnissa när jag inser att det är det regelrätta GÖRANDET som är problemet. Förlaget vill nog gärna att vi ska vara mer subtila.

Niklas och jag slutredigerar Turk & Timotej.
Ok, en dag ska jag skriva om hur låååång utgivningsprocessen är.

T & T blir vansinnigt kära.
De andas och kysser varandra så det smakar eld och blod.
De rör sig i samma jämna takt.

Hon glider ner över honom och sätter sig till rätta.

Bra eller dåligt?

Eller vill ni hellre bara ha antydningar, så att vi slutar precis när de ska till?

Varmt vatten öste ner över dem. Ett jättelikt duschmunstycke räckte till dem båda bara de stod nära varandra. Utan att tänka tog Timmy sitt pekfinger och drog det över mage och bröst. Deras huvuden tätt ihop fungerade som paraply när hon förde sitt finger till hans mun. Förde det över hans läppar, inte helt stängda. Turk såg på Timmy, höll henne nära. Kysste henne. Mjuk öppen mun och saliv och varmvatten och tungor.


Vill ni - eller vill ni inte - läsa vad som händer sen?

Niklas och jag vet hur vi tänker men vad tycker ni?

Skrivtips: Ta hjälp och råd av människor du litar på. Om du och din redaktör tycker olika, lyssna till deras kunnande, väg det nogsamt för och emot, ta lärdom, rannsaka dig själv. Sen måste du fatta ditt eget beslut. Det är din text, säger förlagen när de väl har antagit den. Du måste följa din skrivargärning och låta din röst vara unik.

6 kommentarer:

 1. Vill veta allt. Mvh, törstig.

  SvaraRadera
 2. Det subtila är det vackraste som finns. Då skapar du själv, leker med fantasin... Men det är bara min åsikt. Ni är nog på rätt spår.. :) Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Uppskattar din åsikt E, fast jag delar ju inte den. Dela fantasier tills de börjar glöda och sen tända eld som slår gnistor. Tack:-)

  SvaraRadera
 4. Tack då vet jag P. Att du vill, att du vill allt. Tålamod, drick något under tiden. Du skall bli varse:-)

  SvaraRadera
 5. Jag hade en lång utläggning om detta på debutantbloggen. Det är svårt att skriva sexscener, alla gillar ju olika saker. Jag gillar också när man får veta vad som händer, men inte alltför rått och naturalistiskt. Vad gillar du själv ;-)?

  SvaraRadera
 6. FRIDA! Jag tycker allt och både ock. Har fått alla slags kommentarer på det här i mina andra forum, och förstår alla sidor. Vi vill inte alltid läsa allt, ibland bara låta fantasin spela som E skriver, och ibland bara vi måste vi veta. Har en bok som är så upphetsande att jag kan bara kan läsa små stycken, och ändå är det inte fulporr på något viss. Erotik. Och när det handlar om ungdomar, just de här ungdomarna som är så väldigt olika men förenas totalt i sexakten, då tycker jag att det behöver vara med. Men ah, fick lära mig på skrivarkurs att sex i presens ofta blir för påträngande. Tror att det är allt jag vet. Tack för att du svarade Frida! Hur går skrivandet och mammandet? Kramar till dig:-)

  SvaraRadera