måndag 9 januari 2012

Lista på 8 saker jag inte vill och är avundsjuk på


1. Tänka på sex.
2. Skriva navelskådande skitbloggar, eller bloggar om sex. Fast då rusar läsartalen upp och jag får mitt bekräftelsebehov tillfredställt. Hur skadat är inte det?
3. Gå igenom korr av Tro, hopp eller kärlek? - typ svara på frågor som är Stina kär i Peter eller Oskar.
- Det är en låtsasvärld, spelar det nån roll?????????
- Bara diskussionen om huruvida Liams mamma skulle flytta tillbaka till Somalia som hon kommer från var kul. Det verkar helt skallskadat så nu är hon från Tanzania ist och får återvända hem!

4. Redigera Turk & Timotej. Hundrasjunde vändan på samma bok, snart är den stendöd. Nä, det är den inte. Den är het och sexig och vibrerar av liv. Jag är nog bara avundsjuk på Timmy i boken.

5. Få redaktörssynpunkter på Allra hemskaste syster. De ska komma idag och JAG VILL INTE.

6. Gå upp ur sängen.
7. Hänga på fb. Ok, nu förlorar jag alla mina vänner som får det slutgiltiga beviset på min självupptagenhet.
8. Börja tänka på nya böcker. Jo förresten, böckerna om de vilda syskonen King, PetterPetra och Dåren i King & Co. ska bli jättejättekul att skriva. Jag är nog inte så deppig ändå.

4 kommentarer:

 1. Hej Lina!

  Hur kan du hålla ordning på så många skrivprojekt samtidigt? Det är ju helt fenomenalt! Jag har fullt upp med ett manus.

  Hoppa förresten att du har det bra under den afrikanska solen. Här är det grådask, precis som vanligt.


  /Frida

  SvaraRadera
 2. Vet inte ens om jag kan det söta rara Frida! Ibland när jag kastar mig från ett manus kan jag undra vem som har skrivit det. Eh, jag. Men jag har så väldigt svårt att sitta stilla och inte hålla på. Tack för att du frågar, det gör mig jätteglad. Kikade in på din blogg, vad fin den ser ut. Och vet du, att skriva historiska romaner är nog det jag beundrar allra mest. Älskar att läsa såna. Hur går det? Kram till dig.
  PS. Jag är hemma igen, till den tvehågsna svenska vintern. Ser lite pyrt ut för mitt Vasalopp.

  SvaraRadera
 3. Men du verkar ju ha stenkoll på läget. Jag känner samma sak när jag läser vissa saker jag skrivit, ibland är den en glad överraskning, ibland inte.

  Jaså du är tillbaka för att åka Vasaloppet, jag hade nog inte lämnat solen för det ;-).

  Jo, det går bra tack. Har jag kommit på en geniala idén att jag ska skriva en bok samtidigt som jag är hemma med en bebis. Det går inte riktigt så lätt som jag trodde, men en bok blir det förhoppningsvis.

  Lycka till med bilderna, de kommer säkert bli jättefina.

  Kram Frida

  SvaraRadera
 4. Lovar dig att jag ALDRIG hade lämnat solen för att åka Vasaloppet om inte om fanns. Barn och hem och skola och jobb. Men en dag flyttar vi nog ner dit, jag tror på det. Du har en bebis och jag en som snart kanske flyttar iväg till gymnasium. Go with the flow. Minns en kille som skrev en kvart varje dag, det var vad han kunde ge sig själv och hinna med. Det blev en bok. Det blir en bok för dig också. Kram till dig.

  SvaraRadera