onsdag 11 januari 2012

Författarfåfänga


Skit i världen, first things first. Jag har 4 färger på håret varav poolgrönt bara är en av dem och jag ska ta nya PR-bilder.

Så, måste bli frisk, inte för att få iväg mina manus och skriva för Tara eller ens för Vasaloppet för det är ju ändå ingen snö och riktigt så dum i huvudet är jag inte.

Men fåfäng är jag och innan den 10/2 då bilderna ska vara klara måste jag bli glamourLina igen.
Simma, färga, trixa, fixa, träna, shoppa.

ALLA författare jag känner är suveränt fåfänga och jag känner många.

Varför? För att vi är våra egna varumärken. För att de som skriver våra texter gärna får bli hur gamla och visa som helst medan vi som visar upp oss helst ska vara mellan 21 och 44.

Kerstin Ekman har skrivit en lockande bok om 2 författare i 1:
- 1 som sitter hemma och skriver och är briljant och tvär
- 1 som är ute och visar upp sig och gör sig i teve-soffor

21=geni
36=stjärnskott
44=sexig och smart, eh, sexig för att man är smart. Eller nåt.


2 kommentarer:

  1. Undrar om jag räknas in bland ALLA de där suveränt fåfänga författarna, för jag känner mig inte så himla fåfäng. Brukar nöja mig med att ta en titt i spegeln innan jag lämna hemmet, för att rensa bort eventuella matrester från ansiktet. Men det är kanske är fåfängt?

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAHAHAHA eller hur ... Men var inte ledsen Niklas, fåfänga är inte nödvändigtvis en tillgång, dock understundom ett faktum. Vågar påstå att du har fått din beskärda del. Klokast gör du i att inte begära bevis, jag kommer som vanligt att utgå som segrare.

    SvaraRadera