torsdag 27 oktober 2011

Det ligger något oemotståndligt i min säng!

Otroligt, men jag blir alltid lika glad för nya böcker! Igår var jag på releasefest och kom hem med Lisa Jewells nya Syskonmakaren och en som är så fin att jag önskar att den var min:
Jag tror jag älskar dig. Åhh!

Håller på att odla myten om författarrollen, ska göra om bloggen till en skrivarhörna och måste liksom tro på den själv.

Så jag har nattlinne, tekopp, har hoppat över simningen och ska inte gå ut förrän det är dags för galapremiären av I dont know how she does it med Sarah Jessica Parker ikväll.
SOM, och det här är märkligt, är baserad på Allison Pearsons första bok, samma Allison vars Jag tror jag älskar dig ligger bredvid mig i sängen och är oemotståndlig!

Men jävlar, vad ska jag ha på mig?

Stön, läser lite medan jag tänker.

Och är mamma, det ofrånkomligt underbara. Tonåringen ringer och undrar om jag kan göra äggmackor och packa matchstället så han hinner till sin träningsmatch mot sitt eget andra lag.

Alla moonlightar, lever flera liv.

Skrivtips: Våga. Livet är inte det som kommer sen, det händer nu. Samma gäller skrivandet, jag har lovat mig själv att inte skriva några tråkiga meningar om jag inte just måste för textens skull.

7 kommentarer:

 1. Tack E! Hur har DU det? Kram:-)

  SvaraRadera
 2. Ja... Rätt bra tror jag... Inte färdiga, bara på väg...

  SvaraRadera
 3. Vet du E, kikade in på din blogg när du skrev nu, drogs in, du skriver skitbra:-) Läser sällan bloggar, samma samma hela tiden, hyllningar av den egna totalt ointressanta vardagen. Min också! Men det händer saker i din, och här är såklart motsättningen, önskar att det inte hade behövt hända dig. Men för skrivandet, du blottar dig, är sårbar och rolig och beskriver en överlevartillvaro med närvaro och humor och tårar och ilska och förnuft och det ÄR stort. Förstår du vad jag försöker säga? Sluta inte ok. Du kommer att klara det här. Kramar till dig.

  SvaraRadera
 4. Tack till dig, känns otroligt bra att ha det här samtalet med dig E:-)

  SvaraRadera
 5. litehalv@hotmail.com
  ..om du vill tala mer nångång..:)

  SvaraRadera