måndag 7 januari 2013

HejdåNä, skoja bara. Men håll med om att det var en bra rubrik?

Skulle bara säga hejdå Falun, hejdå julen, hejdå trettonhelgen som måste vara det långtråkigaste påhittet nånsin. Det är därför idrottscuper finns.

Tack idrottscuper, tack mina Amazontjejkompisar som ser livet från den ljusa sidan och kör runt med mig i sidovagn så jag får lära mig kickstartas av er. Tack snälla Dalkarlen som hittade mitt körkort. Jag skulle skickat böcker till dig om du hade vågat ge mig din adress. Är du polis?

Men iaf. Solen sken idag och trots att den inte räckte till att ladda upp musikdockan så räckte den för att ladda upp mig. Jag har varit skittrevlig idag. Driftig, smart, supereffektiv, fått folk i affärer att byta till mig precis det jag vill ha. Bra mamma trots att barnen ser på mig milt överseende och säger att jag är väldigt kort.

Snäll matte som inte har hatat hunden när hon för åttonde gången på samma sekund hoppar upp där hon inte får. Givit henne ett ben och kliat på magen.

Bytt saker, tankat terminskort, tvättat brorsans bil. Tänkt på P och vilket helvete det måste ha varit med tjuvarna. Hatat tjuvar. Det får man. Skrivit ädla samhällsansvarliga brev som kompensation för mitt onda öga.

Och ändå står den förbannande julgranen kvar. Men va fan, kan inte den plundra sig själv eller nåt?

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Från er vän i natten Epiphany, med satanistisk betoning. Okej okej, det var väl lite töntigt att vilja heta det och så men ändå.

2 kommentarer: